Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Обавештење лекарима који су конкурисали за упис на уже специјализације у октобарском уписном року 2021/2022. године

///Обавештење лекарима који су конкурисали за упис на уже специјализације у октобарском уписном року 2021/2022. године

Обавештење лекарима који су конкурисали за упис на уже специјализације у октобарском уписном року 2021/2022. године

ОБАВЕШТЕЊЕ ЛЕКАРИМА КОЈИ СУ КОНКУРИСАЛИ ЗА УПИС НА УЖЕ СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈЕ У ОКТОБАРСКОМ УПИСНОМ РОКУ 2021/2022. ГОДИНЕ

НАСТАВА УЖЕ СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈЕ У ШК. 2021/2022. ГОДИНИ ПОЧИЊЕ 22.11.2021. ГОДИНЕ СА ПРЕДАВАЊИМА ИЗ ПРЕДМЕТА ЗДРАВСТВЕНА СТАТИСТИКА И ЗДРАВСТВЕНА ИНФОРМАТИКА.

НАСТАВА ИЗ ОВИХ ПРЕДМЕТА ОДРЖАВА СЕ ON LINE И У ПРИЛОГУ ЈЕ ЛИНК ПРЕКО КОГА СЕ ЛЕКАРИ СА СВОЈОМ ШИФРОМ МОГУ УЛОГОВАТИ ЗА ПРИСТУП ПРЕДАВАЊИМА.

http://statistika.mfub.bg.ac.rs/specijalizacije/uze-specijalizacije/zdravstvena-informatika
http://statistika.mfub.bg.ac.rs/specijalizacije/uze-specijalizacije/zdravstvena-statistika

НА НАВЕДЕНОМ ЛИНКУ НАЛАЗИ СЕ И УПУТСТВО ЗА ПРИСТУП ПРЕДАВАЊИМА ЗА ПРЕДМЕТЕ ИЗ ЗДРАВСТВЕНЕ СТАТИСТИКЕ И ЗДРАВСТВЕНЕ ИНФОРМАТИКЕ. У ТОКУ ТРАЈАЊА НАСТАВЕ НАВЕДЕНИХ ПРЕДМЕТА БИЋЕ ВАМ ДОСТАВЉЕНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О ДАЉОЈ НАСТАВИ ЗА ГРАНУ УЖЕ СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈЕ НА КОЈУ СТЕ ПРИМЉЕНИ. ТЕОРИЈСКА НАСТАВА ЗА СВЕ УЖЕ СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈЕ ОДЛУКОМ НАСТАВНО-НАУЧНОГ ВЕЋА ФАКУЛТЕТА У ШК. 2021/2022. ГОДИНИ БИЋЕ ОРГАНИЗОВАНА ON LINE.
ПРАКТИЧНА НАСТАВА – САВЛАДАВАЊЕ ВЕШТИНА ОРГАНИЗОВАЋЕ СЕ УЖИВО УЗ ПРИМЕНУ СВИХ ЕПИДЕМИОЛОШКИХ МЕРА (ИМУНИЗАЦИЈА, НЕГАТИВАН ПЦР ТЕСТ )

ЛЕКАРИ КОЈИ СУ АНГАЖОВАНИ У МАТИЧНИМ УСТАНОВАМА ЗБОГ ТРАЈАЊА ЕПИДЕМИЈЕ, ПОЧЕЊЕ ОБАВЉАЊЕ ПРАКТИЧНЕ НАСТАВА КАДА СЕ ЗА ТО СТЕКНУ УСЛОВИ С ТИМ ШТО МОРАЈУ ИСПУНИТИ ПРОГРАМ ПРАКТИЧНЕ НАСТАВЕ У ПУНОМ ОБИМУ КАКО ЈЕ ПРЕДВИЂЕНО ПРОГРАМОМ УЖЕ СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈЕ.
ЛЕКАРИ КОЈИ НИСУ ДОСТАВИЛИ ФОТОГРАФИЈЕ ЗА УПИС И ОТВАРАЊЕ ИНДЕКСА, МОГУ ДОНЕТИ ПО 2 ФОТОГРАФИЈЕ У СЛУЖБУ ГДЕ ЋЕ ДОБИТИ И ИНДЕКС .

ЛЕКАРИ КОЈИ НИСУ ИЗ БЕОГРАДА МОГУ СВОЈЕ ФОТОГРАФИЈЕ ДОСТАВИТИ ПУТЕМ ПОШТЕ СА ПОТРЕБНИМ ПОДАЦИМА
(Медицински факултет у Београду, Др Суботића бр.8

-⁠Служба за последипломску наставу)

ПРЕУЗИМАЊЕ ПОТПИСАНИХ ИНДЕКСА БИЋЕ МОГУЋЕ ИСКЉУЧИВО УЗ ДОКАЗ О ИЗВРШЕНОЈ УПЛАТИ ТРОШКОВА НАСТАВЕ, након 10. децембра 2021. године.

Напомена: приступ on line настави за програм наставе за грану уже специјализације коју сте уписали разликује се од приступа предавањима из предмета Здравствена статистика и Здравствена информатика.

За начин приступа настави гране уже специјализације коју сте уписали бићете накнадно информисани.

Актуелни подаци који се тичу извођења наставе, испитних рокова, обавештења и распореди за студенте и лекаре на специјализацији налазе се на студијском порталу  studije.med.bg.ac.rs