Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Конкурс за пријем нових чланова редакције Медицинског подмлатка

///, Студенти/Конкурс за пријем нових чланова редакције Медицинског подмлатка

Конкурс за пријем нових чланова редакције Медицинског подмлатка

Драге колегинице и колеге,

Са задовољством вас обавештавамо да ,,Медицински подмладак“ отвара конкурс за пријем нових чланова редакције!
,,Медицински подмладак“ је међународни, рецензирани, стручни и научни часопис за студенте и младе истраживаче из области биомедицинских наука са најстаријом традицијом у југоисточној Европи. У нашем часопису се већ 75 година објављују радови студената основних, интегрисаних и докторских студија, али и радови истакнутих стручњака из различитих научних области.

Највећи део активности редакције нашег часописа се тиче процеса објављивања радова, који укључује рецензије и прелом текста, а одржали смо и бројне радионице на националним и интернационалним конгресима о актуелним темама из области публикације научно-истраживачких радова.

Уколико вас занима да сазнате како изгледа процес публикације научно-истраживачких радова из другог угла, уколико желите да се опробате у коришћењу различитих програма за обраду слике и текста или имате искуства у тимском раду и јавном наступу, позивамо вас да се прикључите нашој редакцији и на тај начин добијете прилику да унапредите ове вештине и стекнете значајне контакте и искуство које ће вам бити од користи у даљој каријери.

Ако желите да постанете део нашег тима, потребно је да нам пошаљете своју биографију (CV) на имејл адресу: podmladak.med.bg@gmail.com.
Не заборавите да наведете ваннаставне активности, волонтирање и научне радове.

Кандидат за члана редакције Медицинског подмлатка може бити редовни студент Медицинског факултета Универзитета у Београду који је уписао најмање III семестар интегрисаних академских студија (ИАС), није обновио ниједну годину студирања и има просечну оцену већу од 8,50. Посебно охрабрујемо колеге са млађих година студија да се пријаве!
Пријављени кандидати биће позвани на интервју са садашњим члановима редакције, о чијем термину ће бити обавештени путем мејла.

Све додатне информације о „Медицинском подмлатку“ можете пронаћи путем следећег линка.
Уколико имате било каквих питања, можете нам се обратити путем горе наведене имејл адресе, преко наше фејсбук или инстаграм странице.

Рок за пријаву је 27. октобар 2024. до поноћи.

Жељно ишчекујемо ваше пријаве,
Редакција ,,Медицинског подмлатка“

2024-10-17T12:38:31+00:00 17.10.2024.|Насловна, Студенти|