Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Позив за подношење пријава сарадње у оквиру Ерасмус + програма мобилности и особља за 2020. годину (КА103 и КА107)

///, Насловна, Насловна Слајдер/Позив за подношење пријава сарадње у оквиру Ерасмус + програма мобилности и особља за 2020. годину (КА103 и КА107)

Позив за подношење пријава сарадње у оквиру Ерасмус + програма мобилности и особља за 2020. годину (КА103 и КА107)

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОЗИВУ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА САРАДЊУ У ОКВИРУ КЉУЧНИХ АКЦИЈА 103 И 107 ЕРАСМУС+ ПРОГРАМА МОБИЛНОСТИ СТУДЕНАТА И ОСОБЉА ЗА 2020. ГОДИНУ

 

Уважене колегинице и колеге,

 

Обавештавамо вас да је позив за подношење пријава за сарадњу у оквиру Кључних акција 103 и 107 Ерасмус+ програма мобилности студената и особља за 2020. годину отворен.

 

Све појединачне пријаве на нивоу Факултета подносе се искључиво електронским путем преко MobiOn палтформе Еразмус+ са званичног налога ЕСПБ координатора Факултета. Пријаве за сарадњу са високошколским институцијама из програмских земаља (КА103),односно пријаве за сарадњу са високошколским институцијама из партнерских земаља (КА107), подносе се одвојено.

 

У прилогу Вам достављамо пријавни формулар за сарадњу с установама из програмских земаља (КА103), односно пријавни формулар за сарадњу с установама из партнерских земаља ( KA107). Оба формулара преузета су с платформе MobiOn и пребачена у Word, како бисмо вам олакшали попуњавање.

 

Пожељно је да предложени партнери за сарадњу буду високошколске институције са којима већ постоје чврсти контакти на основу претходне успешне сарадње у оквиру мобилности или заједничких пројеката.

 

Попуњене формуларе доставите Центру за међународну сарадњу Медицинског факултета у Београду (uros.tosic@med.bg.ac.rs) најкасније до 16.12.2019. године. Прикупљени формулари биће унети на MobiOn палтформу и прослеђени Универзитету у Београду са званичног налога ЕСПБ координатора Факултета. Накнадне пријаве неће бити могуће. Стојимо Вам на располагању за сва питања и објашњења (natasa.ognjanovic@med.bg.ac.rs, uros.tosic@med.bg.ac.rs)

 

Број добијених мобилности за 2020. годину, биће познат након објављивања резултата конкурса од стране Националне Ерасмус канцеларије.

 

У прилогу се налазе формулари, као и упутства за попуњавање.

С поштовањем,

 

Центар за међународну сарадњу

Медицинског факултета у Београду