Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Прва трибина ЦСНИРС-а

Прва трибина ЦСНИРС-а

Трибина ће бити одржана у среду, 11. децембра од 15 часова

 

Драге колегинице и колеге,

 

Прва овогодишња едукативна трибина (од пет планираних), која за циљ има да приближи студентима процес научно-истраживачког рада, биће одржана у среду, 11. децембра у Амфитеатру Клинике за ендокринологију, дијабетес и болести метаболизма (Интерна Б).

 

Први део трибине “Увод у научно-истраживачки рад” намењен студентима који су аутори радова на претклиничким предметима одржаће Доц. др Душан Младеновић са почетком у 15 ч.

 

Други део трибине, намењен студентима који су аутори радова на клиничким предметима, одржаће Кл. асист. др Воин Брковић са почетком у 16:15 ч. 

 

На обој трибини ћете имати прилику да чујете више о концепту научно-истраживачког рада, изазовима у спровођењу истраживања, као и које су најчешће грешке приликом прикупљања и тумачења података.

 

Детаљније информације о наредним трибинама и свим осталим процедурама током конкурса за израду радова можете потражити путем ЦСНИРС-ове мејл адресе и Фејсбук странице.

 

Подсећамо вас још једном да је уколико први пут пишете рад неопходно присуство на 3 од 5 трибина.

 

Свим колегиницама и колегама желимо много среће током израде својих радова!

 

Ваш ЦСНИРС