Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Prva tribina CSNIRS-a

/, Naslovna Slajder, Studenti, CSNIRS/Prva tribina CSNIRS-a

Prva tribina CSNIRS-a

Tribina će biti održana u sredu, 11. decembra od 15 časova

 

Drage koleginice i kolege,

 

Prva ovogodišnja edukativna tribina (od pet planiranih), koja za cilj ima da približi studentima proces naučno-istraživačkog rada, biće održana u sredu, 11. decembra u Amfiteatru Klinike za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma (Interna B).

 

Prvi deo tribine “Uvod u naučno-istraživački rad” namenjen studentima koji su autori radova na pretkliničkim predmetima održaće Doc. dr Dušan Mladenović sa početkom u 15 č.

 

Drugi deo tribine, namenjen studentima koji su autori radova na kliničkim predmetima, održaće Kl. asist. dr Voin Brković sa početkom u 16:15 č. 

 

Na oboj tribini ćete imati priliku da čujete više o konceptu naučno-istraživačkog rada, izazovima u sprovođenju istraživanja, kao i koje su najčešće greške prilikom prikupljanja i tumačenja podataka.

 

Detaljnije informacije o narednim tribinama i svim ostalim procedurama tokom konkursa za izradu radova možete potražiti putem CSNIRS-ove mejl adrese i Fejsbuk stranice.

 

Podsećamo vas još jednom da je ukoliko prvi put pišete rad neophodno prisustvo na 3 od 5 tribina.

 

Svim koleginicama i kolegama želimo mnogo sreće tokom izrade svojih radova!

 

Vaš CSNIRS

 

 

2019-12-06T15:05:25+00:00 06.12.2019.|Naslovna, Naslovna Slajder, Studenti, CSNIRS|