Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

ОНЛАЈН СТУДЕНТСКИ САЈАМ: УПОЗНАЈТЕ ФРАНЦУСКЕ УНИВЕРЗИТЕТЕ

///, Насловна Слајдер/ОНЛАЈН СТУДЕНТСКИ САЈАМ: УПОЗНАЈТЕ ФРАНЦУСКЕ УНИВЕРЗИТЕТЕ

ОНЛАЈН СТУДЕНТСКИ САЈАМ: УПОЗНАЈТЕ ФРАНЦУСКЕ УНИВЕРЗИТЕТЕ

17.фебруар 2021. од 10:00 до 18:00

Одаберите Француску и на време планирајте своју професионалну будућност!

У јеку кампање за доделу стипендија Владе Републике Француске за Мастер 2 и докторате у ко-менторству за академску 2021/2022. годину као и уписних процедура француских високообразовних установа, посетите наш први Онлајн студентски сајам: упознајте француске универзитете који ће се одржати у среду 17. фебруара 2021. од 10:00 до 18:00 часова на платформи https://studentskisajam.rs/. Овај сајам је плод сарадње са Campus France, француском агенцијом која се бави промоцијом француског високог школства, мобилношћу и пријемом иностраних студената и одржава се у оквиру традиционалне манифестације Tournée des Balkans која је почела у Софији новембра 2020. а завршава се у Београду.

Сајам ће окупити представнике француских универзитета и престижних школа попут Sciences-PO, Ecole Polytechnique, INSA из Liona, EDHEC-a, SKEMA Business School, Grenoble Ecole de management, Univerziteta Lion 1, Univerziteta Tuluz 2, Univerziteta у Ruanu, Bordou, Monpeljeu, Poatjeu, филмске школе EICAR, мреже државних бизнис школа IAE, Instituta Vatel i Pol Bokiz за хотелијерство, ресторатерство и гастрономију, Institut Mines Télécom за рударство и телекомуникације, IMT Atlantique, Ecole des Mines de Nancy и бројне друге школе као и представнике Фондације Темпус Еразмус + и руководиоце франкофоних студијских програма у Србији и на Балкану.

Студенти и средњошколци као и њихови родитељи моћи ће да присуствују њебинарима и непосредно ступају у контакт са представницима француских високшколских установа.

Искористите овај незаобилазан догађај како бисте се добро припремили за универзитетску 2021-2022. годину. #RendezVousEnFrance ???

? Бесплатна регистрација