Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Најава курса „Вештине управљања каријером“ и дешавања у октобру

//Најава курса „Вештине управљања каријером“ и дешавања у октобру

Најава курса „Вештине управљања каријером“ и дешавања у октобру

У новој академској години…   

   

Свим студентима који започињу студије на факултетима у саставу Универзитета у Београду честитамо успешан упис (надамо се, жељеног) факултета! Стартујте паметно. Скрећемо вам пажњу на наше онлајн материјале који вам могу олакшати почетак! Код нас можете заказати саветовање.    

Водич за студенте прве године http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/startujte-pametno 

Дигитални дане подршке студентима прве године http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ddpb 

Свима који настављају студије предлажемо да прате програме Центра као што су Зум кафица, Одрживе каријере у Србији – одговорни грађани 21. века, онлајн дешавања и буду информисани о актуелним приликама за ваннаставне активности и праксе и програме у којима могу учествовати током студија.   

Активни смо на Инстаграм и Фејсбук страници, објављујемо актуелности на сајту и редовно шаљемо вести на мејл регистрованим корисницима.Упишите се на нашу мејлинг листу. Користите наш Профил плус за планирање каријере.   

@centarzarazvoj   

@CentarzarazvojkarijereUniverzitetauBeogradu  

www.razvojkarijere.bg.ac.rs/registracijastudenta 

  

Током целог месеца октобра биће отворен конкурс за нову групу полазника курса Вештине управљања каријером са свих факултета, који ће се реализовати онлајн током новембра и децембра. Предлажемо похађање овог курса студентима завршних година свих нивоа студија.   

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/node/1323 

   

Уколико желите да заједно са нама радите на активностима каријерног вођења и саветовања студената, пријавите се на наш конкурс за Амбасадоре ЦзРК и сараднике студентског блога Инспирација. Конкурс је отворен до краја октобра.     

 - http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/node/1325 

 

Тим Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду 

 

2021-10-01T13:25:27+00:00 01.10.2021.|Опште вести|