Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Najava kursa „Veštine upravljanja karijerom“ i dešavanja u oktobru

//Najava kursa „Veštine upravljanja karijerom“ i dešavanja u oktobru

Najava kursa „Veštine upravljanja karijerom“ i dešavanja u oktobru

U novoj akademskoj godini…   

   

Svim studentima koji započinju studije na fakultetima u sastavu Univerziteta u Beogradu čestitamo uspešan upis (nadamo se, željenog) fakulteta! Startujte pametno. Skrećemo vam pažnju na naše onlajn materijale koji vam mogu olakšati početak! Kod nas možete zakazati savetovanje.    

Vodič za studente prve godine http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/v-savetnik/startujte-pametno 

Digitalni dane podrške studentima prve godine http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/ddpb 

Svima koji nastavljaju studije predlažemo da prate programe Centra kao što su Zum kafica, Održive karijere u Srbiji – odgovorni građani 21. veka, onlajn dešavanja i budu informisani o aktuelnim prilikama za vannastavne aktivnosti i prakse i programe u kojima mogu učestvovati tokom studija.   

Aktivni smo na Instagram i Fejsbuk stranici, objavljujemo aktuelnosti na sajtu i redovno šaljemo vesti na mejl registrovanim korisnicima.Upišite se na našu mejling listu. Koristite naš Profil plus za planiranje karijere.   

@centarzarazvoj   

@CentarzarazvojkarijereUniverzitetauBeogradu  

www.razvojkarijere.bg.ac.rs/registracijastudenta 

  

Tokom celog meseca oktobra biće otvoren konkurs za novu grupu polaznika kursa Veštine upravljanja karijerom sa svih fakulteta, koji će se realizovati onlajn tokom novembra i decembra. Predlažemo pohađanje ovog kursa studentima završnih godina svih nivoa studija.   

http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/node/1323 

   

Ukoliko želite da zajedno sa nama radite na aktivnostima karijernog vođenja i savetovanja studenata, prijavite se na naš konkurs za Ambasadore CzRK i saradnike studentskog bloga Inspiracija. Konkurs je otvoren do kraja oktobra.     

 - http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/node/1325 

 

Tim Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu 

 

2021-10-01T13:25:27+00:00 01.10.2021.|Opšte vesti|