Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

ЦСНИРС – Конкурс за пријем нових чланова и волонтера

/, Студенти, ЦСНИРС/ЦСНИРС – Конкурс за пријем нових чланова и волонтера

ЦСНИРС – Конкурс за пријем нових чланова и волонтера

КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ НОВИХ ЧЛАНОВА

 

 

Драге колегинице и колеге,

Центар за стручни и научнo-истраживачки рад студената (ЦСНИРС) вас пoзива да се пријавите на Кoнкурс за чланство у нашој секцији и да својим ентузијазмом допринесете квалитетнијем раду Центра, који за циљ има организовано укључивање студената у стручни и научно-истраживачки рад и популаризацију науке.

Члан ЦСНИРС-а може постати сваки редовни студент Медицинског факултета Универзитета у Београду који је уписао најмање III семестар интегрисаних академских студија (ИАС) и има средњу оцену положених испита у дотадашњем току студирања не мању од 8,50.

Уколико сте заинтересовани да нам се придружите, молимо вас да своју пријаву доставите на мејл адресу csnirsbg@gmail.com.

Пријава треба да садржи вашу радну биографију на једној страници (CV),  приложене доказе о досадашњој просечној оцени на факултету (може и  printscreen са еСтудента), евентуалним ваннаставним акивностима и досадашњем искуству у научно-истраживачком раду.

Уз наведену документацију можете доставити и кратко мотивационо писмо (до 300 речи) у којем ћете образложити који су ваши мотиви за чланство у ЦСНИРС-у, колико сте упознати са нашим радом, да ли бисте и шта прoменили и слично.

Молимо вас да комплетну документацију доставите најкасније до недеље, 24. октобра 2021. године у 21 ч.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

Свакоме ће бити одговорено да је документација примљена. Уколико не добијете одговор у року од 2 дана, можете да нас контактирате путем нашег имејла, Фејсбук или Инстаграм странице.

Сви који испуњавају услове конкурса биће позвани на интервју. О месту и термину одржавања интервјуа бићете обавештени путем мејла.

 

 

У ишчекивању ваших пријава,
ЦСНИРС

 

2021-10-08T13:40:22+00:00 08.10.2021.|Предавања, Студенти, ЦСНИРС|