Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

CSNIRS – Konkurs za prijem novih članova i volontera

/, Studenti, CSNIRS/CSNIRS – Konkurs za prijem novih članova i volontera

CSNIRS – Konkurs za prijem novih članova i volontera

KONKURS ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA

 

 

Drage koleginice i kolege,

Centar za stručni i naučno-istraživački rad studenata (CSNIRS) vas poziva da se prijavite na Konkurs za članstvo u našoj sekciji i da svojim entuzijazmom doprinesete kvalitetnijem radu Centra, koji za cilj ima organizovano uključivanje studenata u stručni i naučno-istraživački rad i popularizaciju nauke.

Član CSNIRS-a može postati svaki redovni student Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu koji je upisao najmanje III semestar integrisanih akademskih studija (IAS) i ima srednju ocenu položenih ispita u dotadašnjem toku studiranja ne manju od 8,50.

Ukoliko ste zainteresovani da nam se pridružite, molimo vas da svoju prijavu dostavite na mejl adresu csnirsbg@gmail.com.

Prijava treba da sadrži vašu radnu biografiju na jednoj stranici (CV),  priložene dokaze o dosadašnjoj prosečnoj oceni na fakultetu (može i  printscreen sa eStudenta), eventualnim vannastavnim akivnostima i dosadašnjem iskustvu u naučno-istraživačkom radu.

Uz navedenu dokumentaciju možete dostaviti i kratko motivaciono pismo (do 300 reči) u kojem ćete obrazložiti koji su vaši motivi za članstvo u CSNIRS-u, koliko ste upoznati sa našim radom, da li biste i šta promenili i slično.

Molimo vas da kompletnu dokumentaciju dostavite najkasnije do nedelje, 24. oktobra 2021. godine u 21 č.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

Svakome će biti odgovoreno da je dokumentacija primljena. Ukoliko ne dobijete odgovor u roku od 2 dana, možete da nas kontaktirate putem našeg imejla, Fejsbuk ili Instagram stranice.

Svi koji ispunjavaju uslove konkursa biće pozvani na intervju. O mestu i terminu održavanja intervjua bićete obavešteni putem mejla.

 

 

U iščekivanju vaših prijava,
CSNIRS

 

2021-10-08T13:40:22+00:00 08.10.2021.|Predavanja, Studenti, CSNIRS|