Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Еразмус+ Општи позив за подношење предлога пројеката мобилности за 2022. годину

///, Насловна/Еразмус+ Општи позив за подношење предлога пројеката мобилности за 2022. годину

Еразмус+ Општи позив за подношење предлога пројеката мобилности за 2022. годину

Уважене колегинице и колеге,

 

Обавештавамо вас да је Европска комисија објавила нови Еразмус+ Општи позив за подношење предлога пројеката мобилности за 2022. годину. Универзитет у Београду наставља учешће у новом програму Еразмус+ у периоду од 2021-2027. године у истом статусу, што значи да установе и организације и даље имају могућност да пуноправно учествују у свим деловима Еразмус+ програма.

Као и претходних година, позивамо вас да своје идеје о могућој сарадњи на нивоу Факултета поднесете у виду формулара за пријаву пројеката мобилности у оквиру новог циклуса КА131 програма.

Пријавни формулар за учешће у Еразмус+ програму мобилности је форма коју запослени на катедрама/институтима Медицинског факултета у Београду попуњавају како би Универзитет у Београду имао увид у приоритете својих чланица када је у питању сарадња у области мобилности студената и особља у оквиру Еразмус+ програма.

Уредно попуњен и правовремено достављен формулар услов је за укључивање предлога у јединствену пријаву KA131, коју припрема, подноси и координира Универзитет у Београду.

Пожељно је да предложени партнери за сарадњу буду високошколске институције са којима већ постоје чврсти контакти на основу претходне успешне сарадње у оквиру мобилности или заједничких пројеката и који би важили током читавог циклуса новог Еразмус+програма (2021-2027).

Попуњене формуларе доставите Центру за међународну сарадњу Медицинског факултета у Београду (uros.tosic@med.bg.ac.rs) најкасније до 24.01.2022. године. Прикупљени формулари биће унети на MobiOn платформу и прослеђени Универзитету у Београду са званичног налога ЕСПБ координатора Факултета. Накнадне пријаве неће бити могуће. Стојимо Вам на располагању за сва питања и објашњења (natasa.ognjanovic@med.bg.ac.rs, uros.tosic@med.bg.ac.rs)

 

 У прилогу се налаз формулар, као и упутства за попуњавање.

 

С поштовањем,

 

Центар за међународну сарадњу
Медицинског факултета у Београду

 

Прилог: