Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Erazmus+ Opšti poziv za podnošenje predloga projekata mobilnosti za 2022. godinu

///, Naslovna/Erazmus+ Opšti poziv za podnošenje predloga projekata mobilnosti za 2022. godinu

Erazmus+ Opšti poziv za podnošenje predloga projekata mobilnosti za 2022. godinu

Uvažene koleginice i kolege,

 

Obaveštavamo vas da je Evropska komisija objavila novi Erazmus+ Opšti poziv za podnošenje predloga projekata mobilnosti za 2022. godinu. Univerzitet u Beogradu nastavlja učešće u novom programu Erazmus+ u periodu od 2021-2027. godine u istom statusu, što znači da ustanove i organizacije i dalje imaju mogućnost da punopravno učestvuju u svim delovima Erazmus+ programa.

Kao i prethodnih godina, pozivamo vas da svoje ideje o mogućoj saradnji na nivou Fakulteta podnesete u vidu formulara za prijavu projekata mobilnosti u okviru novog ciklusa KA131 programa.

Prijavni formular za učešće u Erazmus+ programu mobilnosti je forma koju zaposleni na katedrama/institutima Medicinskog fakulteta u Beogradu popunjavaju kako bi Univerzitet u Beogradu imao uvid u prioritete svojih članica kada je u pitanju saradnja u oblasti mobilnosti studenata i osoblja u okviru Erazmus+ programa.

Uredno popunjen i pravovremeno dostavljen formular uslov je za uključivanje predloga u jedinstvenu prijavu KA131, koju priprema, podnosi i koordinira Univerzitet u Beogradu.

Poželjno je da predloženi partneri za saradnju budu visokoškolske institucije sa kojima već postoje čvrsti kontakti na osnovu prethodne uspešne saradnje u okviru mobilnosti ili zajedničkih projekata i koji bi važili tokom čitavog ciklusa novog Erazmus+programa (2021-2027).

Popunjene formulare dostavite Centru za međunarodnu saradnju Medicinskog fakulteta u Beogradu (uros.tosic@med.bg.ac.rs) najkasnije do 24.01.2022. godine. Prikupljeni formulari biće uneti na MobiOn platformu i prosleđeni Univerzitetu u Beogradu sa zvaničnog naloga ESPB koordinatora Fakulteta. Naknadne prijave neće biti moguće. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i objašnjenja (natasa.ognjanovic@med.bg.ac.rs, uros.tosic@med.bg.ac.rs)

 

 U prilogu se nalaz formular, kao i uputstva za popunjavanje.

 

S poštovanjem,

 

Centar za međunarodnu saradnju
Medicinskog fakulteta u Beogradu

 

Prilog:

 

 

2022-01-11T14:01:26+00:00 11.01.2022.|Konkursi u organizaciji CMS, Naslovna|