Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Отварање позива за Ерасмус + мобилности, јесен 2022

///, Насловна/Отварање позива за Ерасмус + мобилности, јесен 2022

Отварање позива за Ерасмус + мобилности, јесен 2022

Поштовани,

користимо ову прилику да Вас обавестимо да je позив за пријављивање за реализацију индивидуалне мобилности у оквиру Кључних акција 103 и 107 Еразмус+ програма мобилности студената и запослених бити отворен 11.02.2022. године у 13:00 часова. Пријаве се као и до сада врше искључиво преко онлајн платформе Универзитета у Београду MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/).

У оквиру Кључне акције 103 (мобилност у земљама ЕУ и Исланду, Лихтенштајну, Норвешкој, Северној Македонији и Турској) и тренутно отворених позива, студенти и запослени УБ могу да конкуришу за реализацију мобилности у јесењем семестру 2022/23. академске године (сва три нивоа студија), уз напомену да мобилности у оквиру овог позива могу бити реализоване најкасније до 31. маја 2023. године.

У оквиру Кључне акције 107 (мобилност у земљама ван ЕУ) студенти и запослени УБ, могу да конкуришу за реализацију мобилности у јесењем семестру 2022/23. академске године, уз напомену да мобилности у оквиру овог позива могу бити реализоване најкасније до 10. јула 2023. године.

Преглед мобилности за које су отворени позиви за пријаву можете пронаћи на следећем линкуhttps://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls .

 

За сва евентуална питања и недоумице, молимо Вас да пошаљете мејл на uros.tosic@med.bg.ac.rs

С поштовањем,

Центар за међународну сарадњу