Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Mеђународнa конференцијa CIRCLE U.

/, Слајдер Универзитет/Mеђународнa конференцијa CIRCLE U.

Mеђународнa конференцијa CIRCLE U.

Mеђународнa конференцијa CIRCLE U.
“Climate Change and Student Entrepreneurship from Academia to Policy“

Обавештавамо Вас да Универзитет у Београду од 15. до 17. маја 2023. године организује међународну конференцију “Climate Change and Student Entrepreneurship from Academia to Policy“ у оквиру Европске универзитетске алијансе “CIRCLE U.”.

CIRCLE U. Алијанса повезује наше мисије у образовању, истраживању, иновацијама и друштвено одговорном деловању и утемељује пут универзитетима будућности. У питању је интердисциплинарни европски универзитетски пројекат који, поред нашег универзитета, чине и Универзитет у орхусу (Данска), Хумболтив универзитет у Берлину (Немачка), Кингс колеџ у Лондону (Велика Британија), Католички универзитет у Лувену (Белгија), Универзитет у Ослу (Норвешка), Универзитет Париз-Сите (Француска), Универзитет у Бечу (Аустрија) и Универзитет у Пизи (Италија).

Конференција ће окупити представнике релевантних регионалних и националних образовних институција, придружене партнере и представнике студената, како би разговарали о могућностима и препрекама које стоје пред универзитетима.

Више детаља о догађају и програм можете погледати на сајту: https://climate-change.rect.bg.ac.rs/, где се до 4. маја можете пријавити за учешће на Конференцији.

Центар за међународну сарадњу
Медицинског факултета у Београду