Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Međunarodna konferencija CIRCLE U.

/, Slajder Univerzitet/Međunarodna konferencija CIRCLE U.

Međunarodna konferencija CIRCLE U.

Međunarodna konferencija CIRCLE U.
“Climate Change and Student Entrepreneurship from Academia to Policy“

Obaveštavamo Vas da Univerzitet u Beogradu od 15. do 17. maja 2023. godine organizuje međunarodnu konferenciju “Climate Change and Student Entrepreneurship from Academia to Policy“ u okviru Evropske univerzitetske alijanse “CIRCLE U.”.

CIRCLE U. Alijansa povezuje naše misije u obrazovanju, istraživanju, inovacijama i društveno odgovornom delovanju i utemeljuje put univerzitetima budućnosti. U pitanju je interdisciplinarni evropski univerzitetski projekat koji, pored našeg univerziteta, čine i Univerzitet u orhusu (Danska), Humboltiv univerzitet u Berlinu (Nemačka), Kings koledž u Londonu (Velika Britanija), Katolički univerzitet u Luvenu (Belgija), Univerzitet u Oslu (Norveška), Univerzitet Pariz-Site (Francuska), Univerzitet u Beču (Austrija) i Univerzitet u Pizi (Italija).

Konferencija će okupiti predstavnike relevantnih regionalnih i nacionalnih obrazovnih institucija, pridružene partnere i predstavnike studenata, kako bi razgovarali o mogućnostima i preprekama koje stoje pred univerzitetima.

Više detalja o događaju i program možete pogledati na sajtu: https://climate-change.rect.bg.ac.rs/, gde se do 4. maja možete prijaviti za učešće na Konferenciji.

Centar za međunarodnu saradnju
Medicinskog fakulteta u Beogradu

 

2023-04-07T11:50:30+00:00 07.04.2023.|Naslovna, Slajder Univerzitet|