Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Канцеларија за управљање научно-истраживачким пројектима Центра за међународну сарадњу Медицинског факултета Универзитета у Београду

///, Насловна/Канцеларија за управљање научно-истраживачким пројектима Центра за међународну сарадњу Медицинског факултета Универзитета у Београду

Канцеларија за управљање научно-истраживачким пројектима Центра за међународну сарадњу Медицинског факултета Универзитета у Београду

 

Канцеларија за управљање научно-истраживачким пројектима
Центра за међународну сарадњу Медицинског факултета Универзитета у Београду

 

Канцеларија за управљање научно-истраживачким пројектима успоставља се с циљем да подржи и олакша реализацију научних и истраживачких пројеката, као и да унапреди сарадњу између истраживача, институција и организација које се баве науком, иновацијама и технолошким развојем. Сврха Канцеларије је да пружи стручну подршку и ресурсе како би истраживачки пројекти били успешни и донели значајне научне резултате.

У оквиру Канцеларије биће:

  • Осигурана ефикасна административна подршка истраживачима током читавог процеса припреме и праћења научно-истраживачких пројеката.
  • Пружана помоћ истраживачима да идентификују изворе финансирања за своје пројекте и подршка у припреми квалитетних пријава за грантове и фондове.
  • Подстицана сарадња између истраживача, институција и организација како би се створили интердисциплинарни и иновативни научни пројекти.
  • Објављиване информације о актуелним и будућим националним и међународним научно-истраживачким пројектима које подржава МФУБ.

Домаће и међународне пројекте можете видети ОВДЕ

Контакт особа у Центру је др Фарида Бассиони-Стаменић, мастер јавног здраља, и-мејл: farida.bassioni@med.bg.ac.rs.