Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Kancelarija za upravljanje naučno-istraživačkim projektima Centra za međunarodnu saradnju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

///, Naslovna/Kancelarija za upravljanje naučno-istraživačkim projektima Centra za međunarodnu saradnju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Kancelarija za upravljanje naučno-istraživačkim projektima Centra za međunarodnu saradnju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

 

Kancelarija za upravljanje naučno-istraživačkim projektima
Centra za međunarodnu saradnju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

 

Kancelarija za upravljanje naučno-istraživačkim projektima uspostavlja se s ciljem da podrži i olakša realizaciju naučnih i istraživačkih projekata, kao i da unapredi saradnju između istraživača, institucija i organizacija koje se bave naukom, inovacijama i tehnološkim razvojem. Svrha Kancelarije je da pruži stručnu podršku i resurse kako bi istraživački projekti bili uspešni i doneli značajne naučne rezultate.

U okviru Kancelarije biće:

  • Osigurana efikasna administrativna podrška istraživačima tokom čitavog procesa pripreme i praćenja naučno-istraživačkih projekata.
  • Pružana pomoć istraživačima da identifikuju izvore finansiranja za svoje projekte i podrška u pripremi kvalitetnih prijava za grantove i fondove.
  • Podsticana saradnja između istraživača, institucija i organizacija kako bi se stvorili interdisciplinarni i inovativni naučni projekti.
  • Objavljivane informacije o aktuelnim i budućim nacionalnim i međunarodnim naučno-istraživačkim projektima koje podržava MFUB.

Domaće i međunarodne projekte možete videti OVDE

Kontakt osoba u Centru je dr Farida Bassioni-Stamenić, master javnog zdralja, i-mejl: farida.bassioni@med.bg.ac.rs.

2024-04-30T10:41:14+00:00 30.04.2024.|Konkursi u organizaciji CMS, Naslovna|