Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Конференција Безбедност пацијената – Србија 2024.

////Конференција Безбедност пацијената – Србија 2024.

Конференција Безбедност пацијената – Србија 2024.

Са великим задовољством Вас позивамо на конференцију „Безбедност пацијената – Србија 2024“ поводом светског Дана безбедности пацијената која ће се одржати 17. септембра 2024. године са почетком у 9 часова у Деканату Медицинском факултету у Београду, Ул. Др Суботића старијег бр. 8.;
Сала за наставу на енглеском језику,  II спрат.

Безбедност пацијената је највећи приоритет и заједнички циљ свих чиниоца здравственог екосистема. Са жељом да се продубе дискусије о изазовима у пружању сигурне медицинске неге и поставе темељи за будуће иницијативе које ће допринети унапређењу заштите пацијената у Србији, конференција ће на заједнички дијалог окупити представнике академске заједнице, удржења пацијената, индустрије, креаторе здравствених политика и све оне који деле визију осигурања опште добробити пацијената. У духу овогодишње теме Дана безбедности пацијената, посебно ће бити разматране могућности модерних технологија и њихов допринос бољем разумевању медицинских података и прецизнијој дијагностици.

Хвала Вам што ћете својим присуством и погледима допринети овом важном догађају.

 

Срдачно,
Организациони одбор конференције

Програм конференције у прилогу.

2024-09-16T14:40:23+00:00 16.09.2024.|Насловна|