Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Konferencija Bezbednost pacijenata – Srbija 2024.

////Konferencija Bezbednost pacijenata – Srbija 2024.

Konferencija Bezbednost pacijenata – Srbija 2024.

Sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo na konferenciju „Bezbednost pacijenata – Srbija 2024“ povodom svetskog Dana bezbednosti pacijenata koja će se održati 17. septembra 2024. godine sa početkom u 9 časova u Dekanatu Medicinskom fakultetu u Beogradu, Ul. Dr Subotića starijeg br. 8.;
Sala za nastavu na engleskom jeziku,  II sprat.

Bezbednost pacijenata je najveći prioritet i zajednički cilj svih činioca zdravstvenog ekosistema. Sa željom da se prodube diskusije o izazovima u pružanju sigurne medicinske nege i postave temelji za buduće inicijative koje će doprineti unapređenju zaštite pacijenata u Srbiji, konferencija će na zajednički dijalog okupiti predstavnike akademske zajednice, udrženja pacijenata, industrije, kreatore zdravstvenih politika i sve one koji dele viziju osiguranja opšte dobrobiti pacijenata. U duhu ovogodišnje teme Dana bezbednosti pacijenata, posebno će biti razmatrane mogućnosti modernih tehnologija i njihov doprinos boljem razumevanju medicinskih podataka i preciznijoj dijagnostici.

Hvala Vam što ćete svojim prisustvom i pogledima doprineti ovom važnom događaju.

 

Srdačno,
Organizacioni odbor konferencije

Program konferencije u prilogu.

2024-09-16T14:40:23+00:00 16.09.2024.|Naslovna|