Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Предавање – ”The art of writing scientific papers in medicine”

/, Студенти, ЦСНИРС/Предавање – ”The art of writing scientific papers in medicine”

Предавање – ”The art of writing scientific papers in medicine”

 

Драге колегинице и колеге,

Изузетно нам је задовољство да вас обавестимо да ће Центар за стручни и научно-истраживачки рад студената  организовати трибину на којој ће предавање под називом “The art of writing scientific papers in medicine” одржати гостујућа професорка др Весна Гаровић.

Проф. др Весна Гаровић је начелница службе за клиничка истраживања Клинике Мејо (Mayo Clinic, Rochester, USA; Professor of Medicine; Head of Clinical Trial Unit), где уједно ради као консултант Службе за нефрологију и хипертензију Департмана за интерну медицину (Consultant, Division of Nephrology and Hypertension, Department of Internal Medicine) и као консултант Департмана за гинекологију и акушерство (Consultant, Department of Obstetrics and Gynecology).

 

Верујемо да ће након овог предавања принципи научног метода и израде научно-истраживачког рада бити ближи свим заинтересованим студентима, те вас позивамо да не пропустите прилику да га чујете!

Трибина ће бити одржана у Свечаној сали у среду 25. децембра у 15 часова, на енглеском језику.

 

Свим студентима који су ове године у обавези да присуствују едукативним трибинама у склопу Конкурса за израду научно-истраживачких радова долазак на ово предавње биће евидентиран и моћи ће да замени долазак на једну од пет трибина.

 

 

Ваш ЦСНИРС