Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Predavanje – ”The art of writing scientific papers in medicine”

/, Studenti, CSNIRS/Predavanje – ”The art of writing scientific papers in medicine”

Predavanje – ”The art of writing scientific papers in medicine”

 

Drage koleginice i kolege,

Izuzetno nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će Centar za stručni i naučno-istraživački rad studenata  organizovati tribinu na kojoj će predavanje pod nazivom “The art of writing scientific papers in medicine” održati gostujuća profesorka dr Vesna Garović.

Prof. dr Vesna Garović je načelnica službe za klinička istraživanja Klinike Mejo (Mayo Clinic, Rochester, USA; Professor of Medicine; Head of Clinical Trial Unit), gde ujedno radi kao konsultant Službe za nefrologiju i hipertenziju Departmana za internu medicinu (Consultant, Division of Nephrology and Hypertension, Department of Internal Medicine) i kao konsultant Departmana za ginekologiju i akušerstvo (Consultant, Department of Obstetrics and Gynecology).

 

Verujemo da će nakon ovog predavanja principi naučnog metoda i izrade naučno-istraživačkog rada biti bliži svim zainteresovanim studentima, te vas pozivamo da ne propustite priliku da ga čujete!

Tribina će biti održana u Svečanoj sali u sredu 25. decembra u 15 časova, na engleskom jeziku.

 

Svim studentima koji su ove godine u obavezi da prisustvuju edukativnim tribinama u sklopu Konkursa za izradu naučno-istraživačkih radova dolazak na ovo predavnje biće evidentiran i moći će da zameni dolazak na jednu od pet tribina.

 

 

Vaš CSNIRS

 

2019-12-23T07:51:21+00:00 23.12.2019.|Naslovna Slajder, Studenti, CSNIRS|