Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Поштоване колегинице и колеге,

користимо ову прилику да Вас обавестимо о позивима за пријаву за индивидуалну мобилност у оквиру Еразмус+ програма који ће у наредном периоду бити отворени на платформи за мобилност Универзитета у Београду – MobiON (https://mobion.bg.ac.rs), за реализацију у јесењем семестру 2021/22. академске године. Позив за пријаву на MobiON платформи је отворен од 08. ФЕБРУАРА 2021. ГОДИНЕ У 13 ЧАСОВА.

Током отвореног позива, студенти могу да конкуришу за одлазак на мобилност у наредном семестру, док се запослени могу пријавити за одлазак и у текућем семестру.

Отварање и затварање конкурса, као и постављање рокова за евалуацију и рангирање биће унапред одређено и аутоматизовано, а накнадне измене у вези са наведеним роковима и достављањем конкурсне документације неће бити могуће.

Позиви за пријаву за мобилности које ће бити реализоване у јесењем семестру академске 2021/22. године, отворени су од 08. ФЕБРУАРА 2021.

ГОДИНЕ У 13 ЧАСОВА. Позиви ће бити распоређени у три групе са фиксним датумима пријављивања кандидата, односно номинације ЕСПБ координатора, а све у складу са захтевима страних партнера у вези са роковима за достављање номинација и регистрацију на њиховим интерним платформама.

Најљубазније молимо све надлежне службе факултета и института Универзитета у Београду да, у складу са својим уобичајеним праксама информисања, поред студената, благовремено обавесте и наставно и административно особље да ће пријава за наставне, односно тренингм мобилности такође бити организована у наведеним роковима, а ЕСПБ координаторе да стриктно поштују рокове за евалуацију и рангирање пристиглих пријава.

ИМАЈУЋИ У ВИДУ СИТУАЦИЈУ СА ПАНДЕМИЈОМ КОРОНА ВИРУСА, МОЖЕ СЕ ДЕСИТИ ДА ДОЂЕ ДО ИЗМЕНЕ РОКОВА ЗА ПРИЈАВУ ОД СТРАНЕ ПАРТНЕРСКИХ ИНСТИТУЦИЈА, ТЕ ВАС МОЛИМО ДА РЕДОВНО ПРАТИТЕ MOBION ПЛАТФОРМУ КОЈА ЋЕ РЕДОВНО БИТИ АЖУРИРАНА У СЛУЧАЈУ СВИХ ПРОМЕНА И КОРЕКЦИЈА. ЕСПБ КООРДИНАТОРИ ЋЕ ТАКОЂЕ ПРИМАТИ РЕДОВНА ОБАВЕШТЕЊА У СЛУЧАЈУ СВИХ РЕЛЕВАНТНИН АЖУРИРАЊА ИНФОРМАЦИЈА НА ПЛАТФОРМИ.

ЛИСТА ОТВОРЕНИХ ПОЗИВА НИЈЕ КОНАЧНА, јер је објављивање позива за пријаву за мобилност условљено потписивањем Интер-институционалног споразума са иностраним партнерима. Сходно томе, позиви ће бити редовно ажурирани у зависности од динамике потписивања Интер-институционалних споразума, о чему ће ЕСПБ координатори добијати редовна обавештења преко MobiON платформе.

 Најљубазније вас молимо да у случају свих промена термина за реализацију мобилности на које сте прихваћени обавезно у најкраћем року обавестите контакт особу из Сектора за међууниверзитетску и међународну сарадњу УБ (https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/contact).

 ПРЕГЛЕД МОБИЛНОСТИ ЗА КОЈЕ СУ ОТВОРЕНИ ПОЗИВИ ЗА ПРИЈАВУ МОЖЕТЕ ПРОНАЋИ НА СЛЕДЕЋЕМ ЛИНКУ:

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls.

 За сва евентуална питања и недоумице, молимо Вас да контактирате Еразмус+ тим Универзитета у Београду (https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls) .

С поштовањем,
ЦЕНТАР ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ

2021-02-09T10:46:12+00:00 09.02.2021.|Насловна Слајдер|