Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Poštovane koleginice i kolege,

koristimo ovu priliku da Vas obavestimo o pozivima za prijavu za individualnu mobilnost u okviru Erazmus+ programa koji će u narednom periodu biti otvoreni na platformi za mobilnost Univerziteta u Beogradu – MobiON (https://mobion.bg.ac.rs), za realizaciju u jesenjem semestru 2021/22. akademske godine. Poziv za prijavu na MobiON platformi je otvoren od 08. FEBRUARA 2021. GODINE U 13 ČASOVA.

Tokom otvorenog poziva, studenti mogu da konkurišu za odlazak na mobilnost u narednom semestru, dok se zaposleni mogu prijaviti za odlazak i u tekućem semestru.

Otvaranje i zatvaranje konkursa, kao i postavljanje rokova za evaluaciju i rangiranje biće unapred određeno i automatizovano, a naknadne izmene u vezi sa navedenim rokovima i dostavljanjem konkursne dokumentacije neće biti moguće.

Pozivi za prijavu za mobilnosti koje će biti realizovane u jesenjem semestru akademske 2021/22. godine, otvoreni su od 08. FEBRUARA 2021.

GODINE U 13 ČASOVA. Pozivi će biti raspoređeni u tri grupe sa fiksnim datumima prijavljivanja kandidata, odnosno nominacije ESPB koordinatora, a sve u skladu sa zahtevima stranih partnera u vezi sa rokovima za dostavljanje nominacija i registraciju na njihovim internim platformama.

Najljubaznije molimo sve nadležne službe fakulteta i instituta Univerziteta u Beogradu da, u skladu sa svojim uobičajenim praksama informisanja, pored studenata, blagovremeno obaveste i nastavno i administrativno osoblje da će prijava za nastavne, odnosno treningm mobilnosti takođe biti organizovana u navedenim rokovima, a ESPB koordinatore da striktno poštuju rokove za evaluaciju i rangiranje pristiglih prijava.

IMAJUĆI U VIDU SITUACIJU SA PANDEMIJOM KORONA VIRUSA, MOŽE SE DESITI DA DOĐE DO IZMENE ROKOVA ZA PRIJAVU OD STRANE PARTNERSKIH INSTITUCIJA, TE VAS MOLIMO DA REDOVNO PRATITE MOBION PLATFORMU KOJA ĆE REDOVNO BITI AŽURIRANA U SLUČAJU SVIH PROMENA I KOREKCIJA. ESPB KOORDINATORI ĆE TAKOĐE PRIMATI REDOVNA OBAVEŠTENJA U SLUČAJU SVIH RELEVANTNIN AŽURIRANJA INFORMACIJA NA PLATFORMI.

LISTA OTVORENIH POZIVA NIJE KONAČNA, jer je objavljivanje poziva za prijavu za mobilnost uslovljeno potpisivanjem Inter-institucionalnog sporazuma sa inostranim partnerima. Shodno tome, pozivi će biti redovno ažurirani u zavisnosti od dinamike potpisivanja Inter-institucionalnih sporazuma, o čemu će ESPB koordinatori dobijati redovna obaveštenja preko MobiON platforme.

 Najljubaznije vas molimo da u slučaju svih promena termina za realizaciju mobilnosti na koje ste prihvaćeni obavezno u najkraćem roku obavestite kontakt osobu iz Sektora za međuuniverzitetsku i međunarodnu saradnju UB (https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/contact).

 PREGLED MOBILNOSTI ZA KOJE SU OTVORENI POZIVI ZA PRIJAVU MOŽETE PRONAĆI NA SLEDEĆEM LINKU:

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls.

 Za sva eventualna pitanja i nedoumice, molimo Vas da kontaktirate Erazmus+ tim Univerziteta u Beogradu (https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls) .

S poštovanjem,
CENTAR ZA MEĐUNARODNU SARADNJU

2021-02-09T10:46:12+00:00 09.02.2021.|Naslovna Slajder|