Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

ЦСНИРС – Мини Симпозијум

/, Предавања, Студенти, ЦСНИРС/ЦСНИРС – Мини Симпозијум

ЦСНИРС – Мини Симпозијум

Драге колегинице и колеге,

 

Обавештавамо вас да ће Мини-симпозијум у оквиру Конкурса за израду студентских научно-истраживачких радова бити одржан од 19. до 25. априла 2021. године.

Због тренутне епидемиолошке ситуације, цео симпозијум биће реализован у виртуелном окружењу преко посебне платформе Факултета. Распоред сесија и додатне информације ће ускоро бити доступне на сајту Факултета.

Од аутора се очекује да своја истраживања представе кроз PowerPoint презентацију у трајању од 5 минута. За овогодишњи Мини симпозијум, неопходно је да сви аутори направе презентације, сниме своје излагање у трајању од пет минута и пошаљу снимке и презентацију у складу са упутством. Аутори такође треба да пошаљу сажетке који ће бити објављени у књизи сажетака.

  • Презентацију треба направити у програму Microsoft Office PowerPoint. Димензије слајдова треба да буду у односу 16:9. Користећи своју презентацију, преко апликације Zoom (или друге апликације по избору) треба снимити излагање које траје до 5 минута у .mp4 формату. Камера треба да буде укључена током самог презентовања у складу са Упутством. Снимак треба отпремити на WeTransfer, а потом задуженом члану ЦСНИРС-а послати само линк ка снимку. Обавезно треба консултовати Упутство за снимање и отпремање снимка  на WeTransfer.
  • Готову презентацију треба сачувати у .pdf формату и послати је заједно са WeTransfer линком.
  • Како ће овогодишњи Мини-симпозијум пратити и Књига сажетака, неопходно је сажетке на српском и енглеском језику прилагодити смерницама и послати у истом мејлу као .doc(x) (Word документ).

Сумарно, члану ЦСНИРС-а задуженом за ваш предмет треба послати:

  1. Линк ка снимку на WeTransfer-у
  2. Презентацију у .pdf формату
  3. Документ са сажетком у .doc(x) формату

Припремљени материјал (презентација, линк ка снимку и сажетак) треба доставити на мејл адресу члана ЦСНИРС-а који је задужени за одређени предмет најкасније до 14. априла 2021. године. О приспећу презентације ћете бити обавештени у року од 48 сати. Списак предмета и задужених чланова ЦСНИРС-а можете пронаћи у прилогу.

За све додатне информације, можете нам се обратити путем мејла, Инстаграм и Фејсбук странице.

 

Ваш ЦСНИРС

 

Прилог: