Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

CSNIRS – Mini Simpozijum

/, Predavanja, Studenti, CSNIRS/CSNIRS – Mini Simpozijum

CSNIRS – Mini Simpozijum

Drage koleginice i kolege,

 

Obaveštavamo vas da će Mini-simpozijum u okviru Konkursa za izradu studentskih naučno-istraživačkih radova biti održan od 19. do 25. aprila 2021. godine.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, ceo simpozijum biće realizovan u virtuelnom okruženju preko posebne platforme Fakulteta. Raspored sesija i dodatne informacije će uskoro biti dostupne na sajtu Fakulteta.

Od autora se očekuje da svoja istraživanja predstave kroz PowerPoint prezentaciju u trajanju od 5 minuta. Za ovogodišnji Mini simpozijum, neophodno je da svi autori naprave prezentacije, snime svoje izlaganje u trajanju od pet minuta i pošalju snimke i prezentaciju u skladu sa uputstvom. Autori takođe treba da pošalju sažetke koji će biti objavljeni u knjizi sažetaka.

  • Prezentaciju treba napraviti u programu Microsoft Office PowerPoint. Dimenzije slajdova treba da budu u odnosu 16:9. Koristeći svoju prezentaciju, preko aplikacije Zoom (ili druge aplikacije po izboru) treba snimiti izlaganje koje traje do 5 minuta u .mp4 formatu. Kamera treba da bude uključena tokom samog prezentovanja u skladu sa Uputstvom. Snimak treba otpremiti na WeTransfer, a potom zaduženom članu CSNIRS-a poslati samo link ka snimku. Obavezno treba konsultovati Uputstvo za snimanje i otpremanje snimka  na WeTransfer.
  • Gotovu prezentaciju treba sačuvati u .pdf formatu i poslati je zajedno sa WeTransfer linkom.
  • Kako će ovogodišnji Mini-simpozijum pratiti i Knjiga sažetaka, neophodno je sažetke na srpskom i engleskom jeziku prilagoditi smernicama i poslati u istom mejlu kao .doc(x) (Word dokument).

Sumarno, članu CSNIRS-a zaduženom za vaš predmet treba poslati:

  1. Link ka snimku na WeTransfer-u
  2. Prezentaciju u .pdf formatu
  3. Dokument sa sažetkom u .doc(x) formatu

Pripremljeni materijal (prezentacija, link ka snimku i sažetak) treba dostaviti na mejl adresu člana CSNIRS-a koji je zaduženi za određeni predmet najkasnije do 14. aprila 2021. godine. O prispeću prezentacije ćete biti obavešteni u roku od 48 sati. Spisak predmeta i zaduženih članova CSNIRS-a možete pronaći u prilogu.

Za sve dodatne informacije, možete nam se obratiti putem mejla, Instagram i Fejsbuk stranice.

 

Vaš CSNIRS

 

Prilog:

 

 

 

2021-04-04T16:18:08+00:00 04.04.2021.|Naslovna, Predavanja, Studenti, CSNIRS|