Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Конкурс за стипендије за The Harvard Medical School’s Clinical Science Scholars Program at Semmelweis University

/, Стипендије и фондације/Конкурс за стипендије за The Harvard Medical School’s Clinical Science Scholars Program at Semmelweis University

Конкурс за стипендије за The Harvard Medical School’s Clinical Science Scholars Program at Semmelweis University

Медицински факултет Харвард је започео нови сертификовани програм за клиничке истраживаче из Централне Европе. Прва радионица у оквиру Програма одржаваће се на Семелвајс универзитету, Будимпешта, Мађарска.

Програм пружа напредну обуку у истраживању и методама у здравству за младе клиничаре, студенте докторских студија, постдокторанде и специјализанте са искуством у научноистраживачком раду и заинтересовани су за развој вештина везаних за клиничка испитивања. Универзитет Семелвајс је нуди стипендије од 5.000 УСД за 50 пажљиво одабраних учесника у програму.

Радионица почиње 17. јула 2023. године. За све детаље о програму и за регистрацију информишите се на интернет страници hms.harvard.edu/Semmelweis.

За сва додатна питања обратите се госпођи Тünde Czétény на имејл адресу:  scholarship@semmelweis.hu.