Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Konkurs za stipendije za The Harvard Medical School’s Clinical Science Scholars Program at Semmelweis University

/, Stipendije i fondacije/Konkurs za stipendije za The Harvard Medical School’s Clinical Science Scholars Program at Semmelweis University

Konkurs za stipendije za The Harvard Medical School’s Clinical Science Scholars Program at Semmelweis University

Medicinski fakultet Harvard je započeo novi sertifikovani program za kliničke istraživače iz Centralne Evrope. Prva radionica u okviru Programa održavaće se na Semelvajs univerzitetu, Budimpešta, Mađarska.

Program pruža naprednu obuku u istraživanju i metodama u zdravstvu za mlade kliničare, studente doktorskih studija, postdoktorande i specijalizante sa iskustvom u naučnoistraživačkom radu i zainteresovani su za razvoj veština vezanih za klinička ispitivanja. Univerzitet Semelvajs je nudi stipendije od 5.000 USD za 50 pažljivo odabranih učesnika u programu.

Radionica počinje 17. jula 2023. godine. Za sve detalje o programu i za registraciju informišite se na internet stranici hms.harvard.edu/Semmelweis.

Za sva dodatna pitanja obratite se gospođi Tünde Czétény na imejl adresu:  scholarship@semmelweis.hu.

 

2023-03-31T14:57:57+00:00 31.03.2023.|Naslovna, Stipendije i fondacije|