Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Пријава за летње школе у оквиру Circle U алијансе

/, Насловна, Стипендије и фондације/Пријава за летње школе у оквиру Circle U алијансе

Пријава за летње школе у оквиру Circle U алијансе

Драге колеге,

Прослеђујемо вам информацију о могућем учешћу кандидата са Медицинског факултета у Београду на некој од три летње школе у оквиру Circle U алијансе, са акцентом на прву (Rethinking Global Health) која је тематски подобнија за студенте нашег факултета. Кандидати за ову летњу школу морају бити са докторских академских студија.

https://www.circle-u.eu/opportunities/students/summer-schools/

Пријава за летње школе траје до 29. фебруара и иде директно преко организатора, док је Универзитет у Београду је у могућности да стипендира до пет студената по летњој школи у понуди. Саме пријаве ће бити третиране као Blended Intensive Program mobilities (мобилности мешаног типа са физичким и онлајн делом).

Више о типовима о мобилности можете наћи на следећем линку – https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages/ub-students-and-staff/outgoing-mobility-types-and-eligibility

С поштовањем,

Центар за међународну сарадњу