Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Prijava za letnje škole u okviru Circle U alijanse

/, Naslovna, Stipendije i fondacije/Prijava za letnje škole u okviru Circle U alijanse

Prijava za letnje škole u okviru Circle U alijanse

Drage kolege,

Prosleđujemo vam informaciju o mogućem učešću kandidata sa Medicinskog fakulteta u Beogradu na nekoj od tri letnje škole u okviru Circle U alijanse, sa akcentom na prvu (Rethinking Global Health) koja je tematski podobnija za studente našeg fakulteta. Kandidati za ovu letnju školu moraju biti sa doktorskih akademskih studija.

https://www.circle-u.eu/opportunities/students/summer-schools/

Prijava za letnje škole traje do 29. februara i ide direktno preko organizatora, dok je Univerzitet u Beogradu je u mogućnosti da stipendira do pet studenata po letnjoj školi u ponudi. Same prijave će biti tretirane kao Blended Intensive Program mobilities (mobilnosti mešanog tipa sa fizičkim i onlajn delom).

Više o tipovima o mobilnosti možete naći na sledećem linku – https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages/ub-students-and-staff/outgoing-mobility-types-and-eligibility

S poštovanjem,

Centar za međunarodnu saradnju