Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Изабрани декан и продекани Медицинског факултета Универзитета у Београду

////Изабрани декан и продекани Медицинског факултета Универзитета у Београду

Изабрани декан и продекани Медицинског факултета Универзитета у Београду

Данас је на седници Савета Медицинског факултета професорка др Татјана Симић, дописни члан Српске академије наука и уметности, изабрана за декана Медицинског факултета Универзитета у Београду за период од наредне 3 школске године.

На предлог новоизабраног декана, за продекане су изабрани проф. др Владан Живаљевић са Катедре хирургије са анестезиологијом, проф. др Александар Маликовић са Катедре анатомије, проф. др Дејана Јовановић са Катедре неурологије, проф. др Милена Тодоровић Балинт са Катедре интерне медицине, проф. др Наташа Милић са Катедре медицинске статистике и информатике, проф. др Владимир Трајковић са Катедре имунологије и проф. др Дејан Нешић са Катедре медицинске физиологије.

Декански колегијум у новом сазиву преузеће дужност 1. октобра 2024. године.

Професорки Симић, дописном члану САНУ и њеном тиму упућујемо најискреније честитке, са дубоким уверењем да ће у наредном периоду њиховом стручношћу и посвећеношћу Факултет наставити да се развија и унапређује.

 

2024-05-22T01:08:25+00:00 21.05.2024.|Насловна|