Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Izabrani dekan i prodekani Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

////Izabrani dekan i prodekani Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Izabrani dekan i prodekani Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Danas je na sednici Saveta Medicinskog fakulteta profesorka dr Tatjana Simić, dopisni član Srpske akademije nauka i umetnosti, izabrana za dekana Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu za period od naredne 3 školske godine.

Na predlog novoizabranog dekana, za prodekane su izabrani prof. dr Vladan Živaljević sa Katedre hirurgije sa anesteziologijom, prof. dr Aleksandar Maliković sa Katedre anatomije, prof. dr Dejana Jovanović sa Katedre neurologije, prof. dr Milena Todorović Balint sa Katedre interne medicine, prof. dr Nataša Milić sa Katedre medicinske statistike i informatike, prof. dr Vladimir Trajković sa Katedre imunologije i prof. dr Dejan Nešić sa Katedre medicinske fiziologije.

Dekanski kolegijum u novom sazivu preuzeće dužnost 1. oktobra 2024. godine.

Profesorki Simić, dopisnom članu SANU i njenom timu upućujemo najiskrenije čestitke, sa dubokim uverenjem da će u narednom periodu njihovom stručnošću i posvećenošću Fakultet nastaviti da se razvija i unapređuje.

 

2024-05-22T01:08:25+00:00 21.05.2024.|Naslovna|