Према одлуци кризног штаба Републике Србије, од 30.06.2020. године, обавезно је ношење заштитних маски у затвореним просторима. Молимо Вас да поштујете мере безбедности приликом посете Медицинском факултету.

Позив за волонтере – CIRCLE U. амбасадоре у школској 2024/25. години

///, Насловна/Позив за волонтере – CIRCLE U. амбасадоре у школској 2024/25. години

Позив за волонтере – CIRCLE U. амбасадоре у школској 2024/25. години

Универзитет у Београду позива волонтере који су заинтересовани да, у оквиру међународне сарадње која се реализује са партнерским универзитетима чланицама Европске универзитетске алијансе Circle U., допринесу већој видљивости ових активности на Универзитету. Позив се односи на студенте, академско и истраживачко особље из свих дисциплина и са свих нивоа студија Универзитета у Београду, са солидним знањем енглеског језика.
Програм CIRCLE U. амбасадора на Универзитету у Београду је нова иницијатива и јединствена прилика да се креирају и ко-креирају промотивне активности, садржаји и организују догађаји који ће допринети већој видљивости различитих позива и свих могућности које за студенте и наставнике Универзитета у Београду постоје унутар пројекта “Circle U.
2030”, као и већем учешћу наших студената и запослених у бројним програмима и активностима унутар CIRCLE U. асоцијације.
Пријављивање кандидата трајаће до 25. августа 2024.
Пријавни формулар се попуњава на линку https://forms.office.com/e/iJkea9irTL
Радна биографија (CV) на енглеском језику се шаље на адресу marija.jovanovic@online.rect.bg.ac.rs.
Кандидати коју уђу у ужи избор биће контактирани у првој недељи септембра ради реализације интервјуа са члановима пројектног тима Универзитета у Београду. Према планираној динамици активности одлука о изабраним Circle U. амбасадорима биће донета током друге недеље септембра када ће и сви пријављени бити обавештени о исходу селекције.
Додатне информације о Circle U. конкурсу можете пронаћи на линку https://www.bg.ac.rs/circleu-ambasador/.