Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Poziv za volontere – CIRCLE U. ambasadore u školskoj 2024/25. godini

///, Naslovna/Poziv za volontere – CIRCLE U. ambasadore u školskoj 2024/25. godini

Poziv za volontere – CIRCLE U. ambasadore u školskoj 2024/25. godini

Univerzitet u Beogradu poziva volontere koji su zainteresovani da, u okviru međunarodne saradnje koja se realizuje sa partnerskim univerzitetima članicama Evropske univerzitetske alijanse Circle U., doprinesu većoj vidljivosti ovih aktivnosti na Univerzitetu. Poziv se odnosi na studente, akademsko i istraživačko osoblje iz svih disciplina i sa svih nivoa studija Univerziteta u Beogradu, sa solidnim znanjem engleskog jezika.
Program CIRCLE U. ambasadora na Univerzitetu u Beogradu je nova inicijativa i jedinstvena prilika da se kreiraju i ko-kreiraju promotivne aktivnosti, sadržaji i organizuju događaji koji će doprineti većoj vidljivosti različitih poziva i svih mogućnosti koje za studente i nastavnike Univerziteta u Beogradu postoje unutar projekta “Circle U.
2030”, kao i većem učešću naših studenata i zaposlenih u brojnim programima i aktivnostima unutar CIRCLE U. asocijacije.
Prijavljivanje kandidata trajaće do 25. avgusta 2024.
Prijavni formular se popunjava na linku https://forms.office.com/e/iJkea9irTL
Radna biografija (CV) na engleskom jeziku se šalje na adresu marija.jovanovic@online.rect.bg.ac.rs.
Kandidati koju uđu u uži izbor biće kontaktirani u prvoj nedelji septembra radi realizacije intervjua sa članovima projektnog tima Univerziteta u Beogradu. Prema planiranoj dinamici aktivnosti odluka o izabranim Circle U. ambasadorima biće doneta tokom druge nedelje septembra kada će i svi prijavljeni biti obavešteni o ishodu selekcije.
Dodatne informacije o Circle U. konkursu možete pronaći na linku https://www.bg.ac.rs/circleu-ambasador/.

2024-06-12T12:51:48+00:00 12.06.2024.|Konkursi u organizaciji CMS, Naslovna|