Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Konkurs za nove članove CSNIRS-a

//Konkurs za nove članove CSNIRS-a

Konkurs za nove članove CSNIRS-a

Centar za stručni i naučno-istraživački rad studenata

 

KONKURS ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA

Drage koleginice i kolege,

Centar za stručni i naučno-istraživački rad studenata (CSNIRS) vas poziva da se prijavite na Konkurs za članstvo unašoj sekciji i da svojim entuzijazmom doprinesete kvalitetnijem radu Centra, koji za cilj ima organizovano uključivanje studenata u stručni i naučno-istraživački rad i popularizaciju nauke.

ČlanCSNIRS-amožepostatisvakiredovnistudentMedicinskogfakultetaUniverzitetauBeogradukojijeupisaonajmanjeIIIsemestarintegrisanihakademskihstudija(IAS)iimasrednjuocenupoloženihispitaudotadašnjemtokustudiranja ne manju od8,50.

Ukoliko ste zainteresovani da nam se pridružite, molimo vas da pošaljete svoju prijavu na i-mejl adresu: csnirsbg@gmail.com

Prijava treba da sadrži vašu radnu biografiju (CV),  priložene dokaze o dosadašnjoj prosečnoj oceni na fakultetu (može i  printscreen sa eStudenta), eventualnim vannastavnim akivnostima i dosadašnjem iskustvu u naučno-istraživačkom radu.

Uz navedenu dokumentacijuobaveznoje dostaviti ikratko motivaciono pismo (do 250 reči) u kojem ćete obrazložiti koji su vaši motivi za članstvo u CSNIRS-u, koliko ste upoznati sa našim radom, da li biste i šta promenili i slično.

Molimo vas da kompletnu dokumentaciju pošaljete najkasnijedo srede, 30. oktobra 2019. godine u 21 č.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

Svakome će biti odgovoreno da je dokumentacija primljena. Ukoliko ne dobijete odgovor u roku od 2 dana, molimo vas da proverite da li šaljete prijavu na pravu adresu i da je pošaljete ponovo ili nas kontaktirate putem naše Fejsbuk ili Instagram stranice.

Svi koji ispunjavaju uslove konkursa biće pozvani na intervju. O mestu i terminu održavanja intervjua bićeteobavešteni putem mejla.

U iščekivanju vaših prijava,

CSNIRS MFUB

 

2019-10-18T09:31:55+00:00 18.10.2019.|Predavanja|