Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Druga i treća tribina CSNIRS-a

/, Studenti, CSNIRS/Druga i treća tribina CSNIRS-a

Druga i treća tribina CSNIRS-a

Drage koleginice i kolege,

 

Druga ovogodišnja edukativna tribina (radionica), koja za cilj ima da studentima približi proces naučno-istraživačkog rada, biće održana u ponedeljak 16. decembra u elektronskim učionicama Katedre za medicinsku statistiku i informatiku, na prvom spratu Silosa (ulaz pre amfiteatra).

 

Zbog ograničenog broja mesta, biće organizovana u tri termina (13.30, 14.30 i 15.30 časova) i neophodno je prijaviti se za radionicu. To možete učiniti ovde.

 

Na radionici ćete imati priliku da čujete kako da najlakše i najpouzdanije dođete do potrebnih naučnih radova i publikacija, kao i da sa predavačima na licu mesta isprobate neke od načina pretrage. Saznaćete kako možete da pristupite akademskoj mreži, pravila citiranja literature, kako najlakše da uniformišete reference. Radionice će realizovati asistenti Katedre za medicinsku statistiku i informatiku.

 

Treća edukativna tribina biće održana 18. decembra u 15.00 u Svečanoj sali. Na njoj ćete od prof. dr Nataše Milić sa Katedre za medicinsku statistiku i informatiku moći da čujete korisne smernice o statističkoj obradi podataka prilikom izrade naučno-istraživačkih radova.

 

Četvrta i peta tribina biće održane u toku narednog semestra.

 

Podsećamo vas još jednom da je neophodno prisustvo na 3 od 5 tribina ukoliko prvi put pišete rad.

 

Detaljnije informacije o predstojećim tribinama i detaljima konkursa za izradu radova možete potražiti putem CSNIRS-ove mejl adrese i Fejsbuk stranice.

 

Svim koleginicama i kolegama želimo mnogo sreće prilikom izrade svojih radova!

 

Vaš CSNIRS

 

2019-12-11T12:31:30+00:00 11.12.2019.|Naslovna Slajder, Studenti, CSNIRS|