Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Obaveštenje

Obaveštenje u okivru specijalističkih akademskih studija, master akademskih studija, doktorskih akademskih studija, osnovnih i užih specijalizacija.

 

Obaveštavamo vas da se u uslovima vanrednog stanja nastava realizuje u drugačijim uslovima odnosno putem sajta, mejla ili  on-line. Nakon isteka vanrednog stanja intenzivno će se organizovati dopuna teorijske kao i praktične nastave.

Svi lekari koji su u radnom odnosu a koje su ustanove vratile na rad potrebno je da dostave potvrdu ustanove (ili da to učini sama ustanova) da su vraćeni na rad i razlog vraćanja. Ovo je neophodno za sve zaposlene bez obzira da li su zaposleni u ustanovama u javnoj ili privatnoj svojini.

Aprilski ispitni rok koji je bio predviđen da traje od 13. aprila do 30. aprila 2020.godine odlaže se do isteka vanrednog stanja. Tada će biti organizovani pred ispitni testovi, praktični deo ispita kao i usmeno polaganje pred komisijama prema već utvrđenoj podeli.
Prijava ispita za junsko -⁠ julski ispitni rok koja se inače obavlja početkom maja, biće takođe organizovana nakon isteka vanrednog stanja.
Usmeni ispiti za lekare na užoj specijalizaciji u aprilskom roku biće organizovani i dodeljene ispitne komisije nakon isteka vanrednog stanja.

Sve dodatne informacije biće blagovremeno objavljene i ažurirane na sajtu.
Molimo studente svih vrsta studija koji lično snose troškove kao i one kojima ustanove snose troškove studija da redovno izmiruju svoje finansijske obaveze prema utvrđenoj dinamici.

Svim našim studentima želimo dobro zdravlje sa željom da se sto pre sastanemo u nastavku aktivnosti na samom Fakultetu.

 

 

2020-04-13T15:12:48+00:00 13.04.2020.|Naslovna Slajder|