Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Obaveštenje o seriji predavanja gostujućeg predavača prof. dr Kristiano Eirale

///, Naslovna Slajder/Obaveštenje o seriji predavanja gostujućeg predavača prof. dr Kristiano Eirale

Obaveštenje o seriji predavanja gostujućeg predavača prof. dr Kristiano Eirale

Poštovane kolege,

Gostujući predavač Katedre za sportsku medicinu Medicinkog fakulteta u Beogradu, Cristiano Eirale, upravo je objavio editorijal u najprestižnijem časopisu iz naše oblasti, British Journal of Sports Medicine: Football cannot restart soon during the COVID-19 emergency! A critical perspective from the Italian experience and a call for action

Prof. dr Cristiano Eirale će održati seriju predavanja od kojih će prva dva biti, u četvrtak 23. aprila i četvrtak 30. aprila 2020. godine sa početkom u 17:30 časova. Tema prva dva predavanja ticaće se uticaja aktuelne pandemije SARS-⁠CoV-⁠2 virusom na organizaciju i sprovođenje vežbanja i treninga kod rekreativaca i takmičarskog sporta. Predavanja će biti organizovana kao video-⁠konferenijski poziv putem Zoom platforme, na ovom linku.

Prof. dr Kristiano Eirale zaposlen u Aspetar klinici, Doha, Katar, je vrhunski, svetski priznati stručnjak u oblasti sportske medicine, a istovremeno je i glavni medicinski koordinator fudbalskog kluba Pariz Sen Žermen, Francuska.

2020-04-22T01:56:51+00:00 22.04.2020.|Naslovna, Naslovna Slajder|