Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

CSNIRS – Rok za predaju radova

/////CSNIRS – Rok za predaju radova

CSNIRS – Rok za predaju radova

Drage koleginice i kolege,

U dogovoru sa Upravom Fakulteta, obaveštavamo vas da je za rok za predaju radova petak, 12. mart. Predaja radova će se obaviti preko online platforme, kojoj se pristupa koristeći korisničko ime i lozinku za e-student.

Neophodno je predati:

  1. Rad, koji zadovoljava tehničke norme propisane Uputstvom za pisanje studentskih radova. Rad se predaje isključivo kao .pdf dokument. Prilikom predaje neophodno je imenovati dokument na sledeći način: Naziv predmeta – Naziv rada.pdf
  2. Overenu i potpisanu Izjavu autora i mentora (skenirani dokument ili fotografija).

Detaljno uputstvo za pristup i korišćenje platforme nalazi se u prilogu. Uputstvo za pisanje radova i Izjavu autora i mentora možete pronaći u delu Preuzimanje na sajtu Fakulteta.

Na online platformi, će uskoro biti dostupni primeri dobro napisanih radova, koji vam mogu poslužiti prilikom pisanja vaših radova.

Podsećamo vas da rad ne sme biti prethodno publikovan ili prihvaćen za publikovanje u časopis, kao ni deo prethodno odbranjene magistarske ili doktorske teze, akademskog specijalističkog ili master rada.

CSNIRS ima pravo da pristigle radove koji ne ispunjavaju gorepomenute tehničke norme ne uzme u razmatranje prilikom Konkursa.

Za sva dodatna pitanja i nedoumice možete kontaktirati CSNIRS putem mejl adrese, Fejsbuk stranice ili lično preko nekog od članova i volontera.

Svim koleginicama i kolegama želimo mnogo sreće u pravljenju svojih prvih koraka u nauci.

Vaš CSNIRS

2021-02-09T21:46:51+00:00 09.02.2021.|CSNIRS|