Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Konkurs za nove članove CSNIRS-a

//Konkurs za nove članove CSNIRS-a

Konkurs za nove članove CSNIRS-a

Drage koleginice i kolege,

Centar za stručni i naučno-istraživački rad studenata (CSNIRS) vas poziva da se prijavite na konkurs za članstvo i da svojim entuzijazmom doprinesete kvalitetnijem radu Centra, koji za cilj ima popularizaciju nauke i organizovano uključivanje studenata u stručni i naučno-istraživački rad.

Ukoliko ste zainteresovani da nam se pridružite, molimo vas da pošaljete svoju prijavu na i-mejl adresu: csnirsbg@gmail.com

Prijava treba da sadrži vašu radnu biografiju (CV), priložene dokaze o dosadašnjoj prosečnoj oceni na fakultetu (može i printscreen sa e-studenta),eventualnim vannastavnim akivnostima i dosadašnjem iskustvu u naučno-istraživačkom radu.

Ukoliko želite, možete u tekstu mejla napisati kratko motivaciono pismo (do 250 reči) u kojem ćete obrazložiti koji su vaši motivi za članstvo u CSNIRS-u, koliko ste upoznati sa našim radom, da li biste i šta prpmenili i slično.

Molimo vas da kompletnu dokumentaciju pošaljete do nedelje, 8. oktobra 2017. godine.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

Svakome će biti odgovoreno da je dokumentacija primljena. Ukoliko ne dobijete odgovor u roku od 2 dana, molimo vas da proverite da li šaljete prijavu na pravu adresu i da je pošaljete ponovo ili nas kontaktirate putem naše Fejsbuk stranice.

Svi prijavljeni kandidati biće pozvani na intervju. O mestu i terminu održavanja intervjua, bićete blagovremenoobavešteni putem mejla.

 

U iščekivanju vaših prijava,

CSNIRS

2017-11-28T23:15:45+00:00 31.07.2012.|Opšte vesti|