Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

CSNIRS – Raspored sesija za Mini simpozijum

/////CSNIRS – Raspored sesija za Mini simpozijum

CSNIRS – Raspored sesija za Mini simpozijum

Drage koleginice i kolege,

Centar za stručni i naučno istraživački rad studenata ove godine po prvi put  organizuje Mini simpozijum u onlajn okruženju od 19. do 23. aprila. Ova manifestacija se održava svake godine i predstavlja usmeni vid recenzije studentskih radova. Zbog aktuelne epidemiološke situacije celokupan program će biti održan preko onlajn platforme Fakulteta, a sesije će istovremeno biti prenošene i preko sajta Fakulteta i YouTube platforme.

U prilogu se nalazi raspored sesija i redosled izlaganja studenata po sesijama. Platformi će moći da pristupe samo studenti koji prezentuju radove, moderator i članovi komisije. Linkovi za pristup sesijama biće blagovremeno dostavljeni svim učesnicima. Ostali studenti mogu pratiti prenos sesija preko sajta Fakulteta ili YouTube platforme.

Na sesijama će biti puštane unapred snimljene prezentacije i nakon pregleda svih prezentacija, komisija će moći da postavlja pitanja i diskutuje o radovima sa autorima. Mini simpozijum će ove godine po prvi put biti praćen knjigom sažetaka izlaganih radova.

Podsećamo vas da snimak izlaganja ne sme da traje duže od 5 minuta. Rok za dostavljanje svih materijala (snimak prezentacije, prezentacija u .pdf i sažetak) je 14. april do 23:59.

 

Srećno!

CSNIRS

 

Prilog:

 

 

2021-04-26T13:52:58+00:00 09.04.2021.|Studenti, CSNIRS|