Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Dodela stipendija

/, Opšte vesti, Predavanja/Dodela stipendija

Dodela stipendija

U subotu, 12.2.2022. godine, na svečanosti organizovanoj u Hramu svetog Save u Beogradu, NJegova svetost patrijarh srpski gospodin Porfirije dodelio je stipendije izabranim studentima Pravnog, Elektrotehničkog, Bogoslovskog, Filozofskog i Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Jedan od glavnih kriterijuma za izbor bio je uspeh tokom studija.

Sa Medicinskog fakulteta u Beogradu dobitnici stipendija su: Sonja Lukendić, Isidora Arsenović i Aleksa Zubelić.

Kao dekan Medicinskog fakulteta bio sam izuzetno ponosan na njihov uspeh. Verujem da će ih ova stipendija dodatno stimulisati da, jednako uspešno kao i do sada, nastave i tako postanu cenjeni stručnjaci u oblasti medicine kojom odluče da se bave. Siguran sam da će zbog toga imati mogućnost da se zaposle i u uglednim inostranim ustanovama, ali se ipak nadam da će ostati da rade u Srbiji jer samo takvi mladi ljudi našu zemlju mogu učiniti još lepšom i boljom.

 

       Dekan Medicinskog fakulteta u Beogradu
Prof. dr Lazar Davidović

2022-02-14T09:15:02+00:00 14.02.2022.|Naslovna, Opšte vesti, Predavanja|