Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Grčko-srpski doktorski edukativni simpozijum „HIPPOCRATIC VALUES AND MEDICINE“

///Grčko-srpski doktorski edukativni simpozijum „HIPPOCRATIC VALUES AND MEDICINE“

Grčko-srpski doktorski edukativni simpozijum „HIPPOCRATIC VALUES AND MEDICINE“

 

Obaveštavamo Vas da će se u subotu, 9. aprila 2022. godine, s početkom u 9.30 časova, na inicijativu kolega sa Globalnog Hipokratovog instituta, u Svečanoj sali Dekanata Medicinskog fakulteta u Beogradu održati Grčko-srpski doktorski edukativni simpozijum „HIPPOCRATIC VALUES AND MEDICINE“.Ovaj sastanak će biti prvi u nizu zajedničkih skupova sa partnerima iz Grčke, sa ciljem produbljivanja i jačanja postojeće saradnje.

Na Simpozijumu će svoja izlaganja, između ostalih, imati prof. dr Jorgos Patulis, predsednik Globalnog Hipokratovog instituta, predsednik Atinske medicinske asocijacije i guverner Atike i prof. dr Atanasis Đanukas, dekan Medicinskog fakulteta Univerziteta u Tesaliji.

Tokom Simpozijuma biće svečano otkrivena Hipokratova bista i posađen Hipokratov platan, pokloni Globalnog Hipokratovog instituta.

Program Simpozijuma je u prilogu.

Nadamo se da ćete svojim prisustvom doprineti značaju Simpozijuma.

 

Prilog:

 

PRENOS PROGRAMA UŽIVO

 

2022-04-21T06:23:39+00:00 04.04.2022.|Slajder Fakultet|