Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

OBAVEŠTENJE LEKARIMA KOJI SU KONKURISALI ZA UPIS NA UŽE SPECIJALIZACIJE U OKTOBARSKOM UPISNOM ROKU 2022/2023. GODINE

/, Naslovna, Specijalizacije, Specijalizacije - Aktuelno/OBAVEŠTENJE LEKARIMA KOJI SU KONKURISALI ZA UPIS NA UŽE SPECIJALIZACIJE U OKTOBARSKOM UPISNOM ROKU 2022/2023. GODINE

OBAVEŠTENJE LEKARIMA KOJI SU KONKURISALI ZA UPIS NA UŽE SPECIJALIZACIJE U OKTOBARSKOM UPISNOM ROKU 2022/2023. GODINE

Nastava uže specijalizacije u šk. 2022/2023. godini počinje 18.10.2022. godine sa  predavanjima iz predmeta Zdravstvena statistika i Zdravstvena informatika.

Nastava iz ovih predmeta održava se u amfiteatru Instituta za medicinsku statistiku i informatiku, raspred predavanja objavljujemo naknadno.

U toku trajanja nastave navedenih predmeta biće vam dostavljene informacije o daljoj nastavi za granu uže specijalizacije na koju ste upisani.

Teorijska i praktična nastava za sve uže specijalizacije u šk. 2022/2023. godini biće organizovana uživo.

Lekari koji su angažovani u matičnim ustanovama zbog trajanja epidemije, počinje obavljanje praktične nastava kada se za to steknu uslovi s` tim što moraju ispuniti program praktične nastave u punom obimu kako je predviđeno programom uže specijalizacije.

Lekari koji nisu dostavili fotografije za upis i otvaranje indeksa, mogu doneti po 2 fotografije u službu gde će dobiti indeks .

Lekari koji nisu iz Beograda mogu svoje fotografije dostaviti putem pošte sa potrebnim podacima (Medicinski fakultet u Beogradu, dr Subotića br.8 – Služba za poslediplomsku nastavu)

Preuzimanje potpisanih indeksa biće moguće isključivo uz dokaz o izvršenoj uplati troškova nastave, nakon 01. novembra 2022. godine.