Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Konkurs za prijem novih članova redakcije Medicinskog podmlatka

///, Studenti/Konkurs za prijem novih članova redakcije Medicinskog podmlatka

Konkurs za prijem novih članova redakcije Medicinskog podmlatka

Drage koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da naučni časopis ,,Medicinski podmladak“ otvara konkurs za prijem novih članova redakcije!

,,Medicinski podmladak“ je jedan od najstarijih časopisa na ovim prostorima, a poseban je po tome što se naša delatnost prvenstveno sastoji u procesu objavljivanja studentskih naučno-istraživačkih radova, kako sa Medicinskog fakulteta u Beogradu, tako i ostalih medicinskih fakulteta Srbije i okolnih zemalja.

U poslednjih nekoliko godina smo preduzeli velike korake u cilju modernizacije procesa recenzije radova i promovisanja našeg časopisa: najveći deo naše delatnosti sada obavljamo elektronskim putem, sklopili smo veliki broj partnerstava sa Evropskim kongresima i časopisima, a organizovali smo i više predavanja koja su imala za cilj edukaciju studenata o principima i etičkim pravilima pisanja i objavljivanja naučnih radova.

Ipak, veliki deo posla je još uvek pred nama, a ukoliko želite da nam pomognete na tom putu i budete deo našeg tima, potrebno je da nam pošaljete svoju biografiju (CV) na adresu: podmladak.med.bg@gmail.com.

Ne zaboravite da navedete vannastavne aktivnosti, volontiranje i naučne radove. Posebno ohrabrujemo kolege sa mlađih godina studija da se prijave.

Svi prijavljeni kandidati biće pozvani na kratak razgovor sa sadašnjim članovima redakcije, nakon čega će biti odlučeno o njihovom prijemu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite putem gore navedene mejl adrese, ili preko naše facebook stranice: https://www.facebook.com/medicinskipodmladak/

Rok za prijavu je 21. oktobar 2022. do ponoći.

Očekujemo vas,
Časopis ,,Medicinski podmladak“

 

 

2022-10-10T09:00:00+00:00 10.10.2022.|Naslovna, Studenti|