Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Međunarodna konferencija „5th English for Healthcare Conference“

/, Slajder Tribine i Predavanja/Međunarodna konferencija „5th English for Healthcare Conference“

Međunarodna konferencija „5th English for Healthcare Conference“

Na Medicinskom i Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 16. i 17. septembra 2022. godine održana je međunarodna konferencija pod nazivom 5th English for Healthcare Conference. Konferencija je organizovana u saradnji sa European Association of Language Teachers in Healthcare (EALTHY) i okupila je oko 50 učesnika iz 13 zemalja.

Konferenciju su uz predstavnike Lokalnog organizacionog odbora i udruženja EALTHY otvorile i prof. dr Ivanka Marković, prodekan za kontinuiranu medicinsku edukaciju Medicinskog fakulteta i prof. dr Ivana Radović, prodekan za naučno-istraživački rad Stomatološkog fakulteta.

Plenarna predavanja profesora Kevina Harvija sa Univerziteta u Notingemu i Krisa Mura (Specialist Language Courses) upotpunila su program konferencije koji se sastojao od usmenih prezentacija, radionica i poster prezentacija.

Lokalni organizacioni odbor činili su doc. dr Danka Sinadinović, Medicinski fakultet, doc.dr Irena Aleksić-Hajduković, Stomatološki fakultet i dr Stevan Mijomanović, Medicinski fakultet.

Lokalni organizacioni odbor se ovom prilikom zahvaljuje Medicinskom i Stomatološkom fakultetu na podršci i saradnji tokom organizacije konferencije. Posebnu zahvalnost dugujemo našim studentima volonterima koji su svojom posvećenošću doprineli uspešnom održavanju ovog međunarodnog skupa.

 

 

2022-10-17T12:07:02+00:00 17.10.2022.|Naslovna, Slajder Tribine i Predavanja|