Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Sistem za praćenje i evaluaciju nastave

///Sistem za praćenje i evaluaciju nastave

Sistem za praćenje i evaluaciju nastave

Poštovane kolege,
Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu se u upotrebu uvodi informacioni sistem namenjen praćenju i evaluaciji nastave.

Atendis sistem će omogućiti kontinuirano i detaljno praćenje održavanja nastave, prisustva studenata istoj i evaluaciju njenog kvaliteta. Nastavnici i saradnici su u obavezi, počev od pete nedelje zimskog semestra, da po završetku svakog predavanja, seminara i vežbe pokrenu Atendis sistem i daju priliku prisutnim studentima da evaluiraju kvalitet nastave u kojoj su učestvovali, a studenti su dužni da popune anketu i ocene kvalitet te nastave.

Nastavnik u sistemu ima pregled svih predmeta na kojima je angažovan uključijući i predmete po prethodnim akreditacijama.
Prilikom evidentiranja nastave uvek bira predmet po poslednjoj akreditaciji jer su novoupisani studenti na njemu.
Kao primer, prikazuje se više Nuklearnih medicina (IASNUKM i IASNUKM21) potrebno je odabrati za evidentiranje poslednju akreditovanu (IASNUKM21).

Sistem se nalazi na adresi attendis.med.bg.ac.rs i dostupan je korisnicima za logovanje istim korisničkim imenom i lozinkom kao i za druge informacione sisteme Fakulteta (eZaposleni, Reticulum, eStudent …).

Nastavnici u Atendis mogu ulaziti sa svojih telefona kroz internet pretraživač ili sa računara koji su povezani na internet u vežbaonicama i amfiteatrima.

Studenti u sistem mogu ulaziti preko internet pretraživača na svojim telefonima.
U toku je priprema Atendis Android i iOS aplikacija.

Po logovanju korisnika sistem na naslovnoj strani prikazuje sažeto uputstvo i omogućava nastavniku da pokrene evidentiranje studenata na nastavi koji dalje po prijavi dobijaju kratku anketu o kvalitetu upravo održanog časa.

 

Prof. dr Dušan Popadić

Prodekan za redovnu nastavu

2022-10-27T14:43:16+00:00 27.10.2022.|Slajder Fakultet|