Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Otvoreni novi konkurs i poziv u okviru Circle U. alijanse

/, Naslovna/Otvoreni novi konkurs i poziv u okviru Circle U. alijanse

Otvoreni novi konkurs i poziv u okviru Circle U. alijanse

Otvoreni novi konkurs i poziv u okviru Circle U. alijanse:

  1. Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je otvoren konkurs programa “Circle U. Seed Funding Scheme” za podnošenje predloga projekata za 2022. godinu. Poziv je ove godine otvoren za studente, akademsko i istraživačko osoblje iz svih disciplina i sa svih nivoa studija, sa 9 “Circle U.” univerziteta.

“Circle U.” Seed Funding Scheme” je program finansijske podrške koji ima za cilj da pruži akademskom osoblju i studentima mogućnosti za razvoj projekata širom alijanse.

Detalje možete pronaći na internet stranici http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=1952

  1. Za studente Univerziteta u Beogradu otvoren je i poziv za učešće u prvom Circle U. modelu Ujedinjenih nacija, programu koji će se održati u Briselu od 9. do 13. marta 2023. godine.

Detalje možete pronaći na internet stranici http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=1989.

  1. Studenti imaju i mogućnost da popune upitnik o učenju stranog jezika, i na taj način učestvuju u interesantnom istraživanju Circle U. na ovu temu. Detalje možete pronaći na internet stranici http://bg.ac.rs/sr/vest.php?id=1985

 

2022-11-07T13:59:41+00:00 04.11.2022.|Konkursi koje ne organizuje centar, Naslovna|