Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Bioskop javnog zdravlja: „Zlatni dečko“ na Kolarcu!

//Bioskop javnog zdravlja: „Zlatni dečko“ na Kolarcu!

Bioskop javnog zdravlja: „Zlatni dečko“ na Kolarcu!

Poštovane koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da projekat Škole javnog zdravlja i zdravstvenog menadžmenta Bioskop javnog zdravlja nastavlja sa projekcijama!

U ponedeljak, 02. oktobra u 19:00 u Art Bioskopu Kolarac, Zadužbina Ilije M. Kolarca (Studentski trg 5) puštamo treći film u okviru ciklusa.

Ulaz je potpuno besplatan, a mesta nisu numerisana, pa zato savetujemo dolazak 15 minuta ranije.

U pitanju je film „Zlatni dečko“ iz 2022. godine, reditelja Ognjena Jankovića. Film je vrlo brzo osvojio srca domaće publike, a prava za prikazivanje istoimene serije otkupio je gigant Amazon Prajm.

„Zlatni dečko“ je priča o surovosti profesionalnog fudbala i izazovima sa kojim se susreće talentovani Denis. Glavne uloge tumače Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Alisa Radaković i drugi.

Specijalni gosti projekcije biće scenaristi filma Vuk Ršumović i Aleksa Ršumović, kao i specijalista socijalne medicine, doc. dr Jovana Todorović. Razgovor vodi asist. dr Aleksandar Stevanović.

Za sve druge informacije o programu, možete nas pratiti na društvenim mrežama:

  1. Facebook: https://www.facebook.com/bioskopJZ
  2. Instagram: https://instagram.com/bioskopjz
  3. LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bioskopjz/

 

Prof. dr Aleksandra Jović-Vraneš
Rukovodilac Centra – Škole javnog zdravlja i zdravstvenog menadžmenta

 

2023-10-03T09:28:12+00:00 29.09.2023.|Opšte vesti|