Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

Medicina stilova života– ELMO organizacija

////Medicina stilova života– ELMO organizacija

Medicina stilova života– ELMO organizacija

Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu je ozvaničio saradnju sa Evropskom organizacijom za medicinu stilova života (The European Lifestyle Medicine Organization, ELMO) (Detaljnije informacije o Evropskoj organizaciji za medicinu stilova života možete pronaći na sledećem linku: https://www.eulm.org/)

Evropska organizacija za medicinu stilova života (The European Lifestyle Medicine Organization, ELMO) je medicinska organizacija koja podržava istraživanja i aktivnosti zasnovane na dokazima u oblastima prevencije i lečenja bolesti povezanih sa stilom života, u vezi sa ishranom, fizičkom aktivnošću i javnim zdravljem.

Peti kokgres Medicine stilova života održava se u Budimpesti od 10. do 12. novembra 2023. godine i pokriva oblasti u vezi sa ishranom, fizičkom aktivnošću, higijenom spavanja, upravljanje stresom, upotrebom supstanci, seksualnim zdravljem i plodnošću, društvenom povezanošću i izloženošću faktorima životne sredine. Detalje o kongresu i mogućnostima učešća možete pogledati na sledećem linku: https://www.eulm.org/elmo-congress-2023-budapest-hungary

 

 

2023-10-02T15:02:19+00:00 02.10.2023.|Naslovna|