Prema odluci kriznog štaba Republike Srbije, od 30.06.2020. godine, obavezno je nošenje zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Molimo Vas da poštujete mere bezbednosti prilikom posete Medicinskom fakultetu.

CSNIRS – Konkurs za prijem novih članova i volontera

/, CSNIRS/CSNIRS – Konkurs za prijem novih članova i volontera

CSNIRS – Konkurs za prijem novih članova i volontera

CSNIRS – Konkurs za prijem novih članova i volontera

Drage koleginice i kolege,

Centar za stručni i naučno-istraživački rad studenata (CSNIRS) vas poziva da se prijavite na Konkurs za članstvo u našoj sekciji ukoliko razmišljate o akademskoj karijeri i naučno-istraživačkom radu, a pored toga posedujete dobre komunikacione veštine i umete da radite u timu.

Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu je fakultet sa najdužom tradicijom studentskog naučno-istraživačkog rada, a CSNIRS je jedna od najstarijih studentskih naučnih organizacija u jugoistočnoj Evropi i osnovana je 1959. godine. Iste godine je naš fakultet organizovao i Prvi nacionalni kongres studenata medicine.

Uz podršku Dekanskog kolegijuma, nastavnika i saradnika Medicinskog fakulteta u Beogradu i sa istorijom dugom više od šest decenija, CSNIRS je nerazdvojivi deo celokupnog naučno-istraživačkog rada studenata i svih naučnih događaja od izuzetnog značaja na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Kao deo CSNIRS-a naši članovi i volonteri imaće priliku da steknu nove veštine, znanja i da upoznaju vodeće i eminentne stručnjake iz različitih oblasti medicine kroz brojne nacionalne, internacionalne kongrese i izložbe (Srpski kongres interventne kardiologije, kardiovaskularnog imidžinga i medikamentne terapije „Sinergija“, Kongres udruženja koronarnih jedinica Srbije, Kongres udruženja mikrobiologa Srbije, Konferencija srpske medicinske dijaspore, Festival nauke u Beogradu, Fizi Bizi fest, Izložba „Tajne iz zaboravljene arhive“).

Član CSNIRS-a može postati redovni student Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu koji je upisao najmanje III semestar integrisanih akademskih studija (IAS) i ima srednju ocenu položenih ispita u dosadašnjem toku studiranja ne manju od 9. Prilikom izbora, prednost imaju studenti mlađih godina.

Ukoliko ste zainteresovani da nam se pridružite, molimo vas da svoju prijavu dostavite na imejl adresu csnirsbg@gmail.com.

Prijava treba da sadrži vašu radnu biografiju (CV), priložene dokaze o dosadašnjoj prosečnoj oceni na fakultetu (printscreen sa eStudenta), eventualnim vannastavnim akivnostima i dosadašnjem iskustvu u naučno-istraživačkom radu.

Uz navedenu dokumentaciju neophodno je da dostavite i kratko motivaciono pismo (do 300 reči).

Molimo vas da kompletnu dokumentaciju dostavite najkasnije do ponedeljka, 23. oktobra 2023. godine u 21č.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.

Kandidatima će biti odgovoreno da je dokumentacija primljena. Ukoliko ne dobijete odgovor u roku od 2 dana, možete da nas kontaktirate putem našeg imejlaFejsbuk ili Instagram stranice.

Kandidati koji ispunjavaju uslove konkursa biće pozvani na intervju.
O mestu i terminu održavanja intervjua bićete obavešteni putem mejla.

 

U iščekivanju vaših prijava,
CSNIRS

2023-10-13T09:19:26+00:00 08.10.2023.|Naslovna, CSNIRS|